Ricko's Food:在米主婦の料理日記

Cooking Diary of a Japanese Housewife in US. Most of the recipes here are for two servings.

【Italian】シチリア風クリームパスタ (Sicilian Cream Pasta)

カリフラワーがほんのり甘い、さっぱりクリームパスタ。

Sicilian cream pasta

カリフラワー1/3株は1センチ角にざく切りに、アンチョビ2切れはみじん切りにしておく。細切りにしたベーコン2切れをサラダ油で炒めて、カリフラワーとアンチョビを加える。チキンスープを400cc加えて、弱火でカリフラワーが煮崩れるまで煮る。生クリーム100ccを加えて、塩で味を調える。少し硬めにゆでたパスタ(spagetti)を鍋に加えてよくソースに絡めてから、器に盛る。小口切りにしたねぎをパスタにかける。

Cut 1/3 cauliflower into inch-size and set it aside. Mince two pieces of anchovy and set it aside. Chop two pieces of bacon and stir them with canola oil. Add the cauliflower and anchovy, and stir them. Add 1.8 cups chicken soup and cook until the cauliflower completely gets softened. Add a half cup of heavy cream. Put some salt. Combine this sauce with boiled pasta (spaghetti). Put chopped scallion over the pasta before serving.

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