卵と生クリームでまろやか味わいのパスタに。
【Italian】カルボナーラスパゲティ (Alla Carbonara)
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- 玉ねぎを薄切りにし、細切りにしたベーコンと一緒に、サラダオイルで炒める。軽く塩をふって玉ねぎが透明になるまで炒め、とっておく。
- といた卵黄、生クリーム、チキンスープをあわせておく。
- パスタを海水くらいの濃度の塩を入れた熱湯でゆで、表示時間の1分ほど前にあげる。
- パスタをゆでていた鍋に玉ねぎ・ベーコンを戻してパスタと絡める。(パスタがくっつくなら、バターを少し加える。)
- 鍋をごく弱火にかけ、卵液を少しずつ加えながら混ぜる。
- 味を見ながら塩を加え、卵液にややとろみがついたら器に盛る。粉パルメザンチーズと挽いた黒こしょうをふる。
- Slice the onion and set it aside. Chop and stir two pieces of bacon in a pan with canola oil. Put the onion to the pot and stir them together with some salt until the onion gets softened. Set them aside.
- Mix the beaten egg yolks, heavy cream, and chicken stock. Set this mixture aside.
- Boil the pasta for the time one minute less than the cooking direction says.
- Put the onion and the bacon back to the pot. Combine them with the drained pasta. (If the pasta sticks, Add some butter.)
- Put the pot over low heat. Add the egg mixture to the pot little by little, stirring.
- Season the pasta some salt. Keep warming until the liquid gets slightly thick. Sprinkle ground black pepper and ground Parmesan cheese.
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