Ricko's Food:在米主婦の料理日記

Cooking Diary of a Japanese Housewife in US. Most of the recipes here are for two servings.

【Italian】カルボナーラスパゲティ (Alla Carbonara)

卵と生クリームでまろやか味わいのパスタに。

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  • 玉ねぎ ... 1/2個
  • ベーコン ... 2枚
  • 卵黄 ... 3個
  • 生クリーム ... 100cc
  • チキンスープ ... 100cc
  • 太目のパスタ(Spagetthi など) ... 200グラム
  • 粉パルメザンチーズ ... 適量
  • 塩 ... 適量
  • あら挽き黒胡椒 ... 適量

  • 1/2 onion
  • 2 slices of bacon
  • 3 egg yolks
  • 1/2 cups heavy cream
  • 1/2 cups chicken stock
  • 200 g pasta (relatively thick one, such as spaghetti)
  • Parmesan cheese, ground
  • salt
  • black pepper, ground
  1. 玉ねぎを薄切りにし、細切りにしたベーコンと一緒に、サラダオイルで炒める。軽く塩をふって玉ねぎが透明になるまで炒め、とっておく。
  2. といた卵黄、生クリーム、チキンスープをあわせておく。
  3. パスタを海水くらいの濃度の塩を入れた熱湯でゆで、表示時間の1分ほど前にあげる。
  4. パスタをゆでていた鍋に玉ねぎ・ベーコンを戻してパスタと絡める。(パスタがくっつくなら、バターを少し加える。)
  5. 鍋をごく弱火にかけ、卵液を少しずつ加えながら混ぜる。
  6. 味を見ながら塩を加え、卵液にややとろみがついたら器に盛る。粉パルメザンチーズと挽いた黒こしょうをふる。
  1. Slice the onion and set it aside. Chop and stir two pieces of bacon in a pan with canola oil. Put the onion to the pot and stir them together with some salt until the onion gets softened. Set them aside.
  2. Mix the beaten egg yolks, heavy cream, and chicken stock. Set this mixture aside.
  3. Boil the pasta for the time one minute less than the cooking direction says.
  4. Put the onion and the bacon back to the pot. Combine them with the drained pasta. (If the pasta sticks, Add some butter.)
  5. Put the pot over low heat. Add the egg mixture to the pot little by little, stirring.
  6. Season the pasta some salt. Keep warming until the liquid gets slightly thick. Sprinkle ground black pepper and ground Parmesan cheese.

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